DR. SUN

7 DEC
tot
5 JAN

BRUSSEL • Vanaf 6 december 2018, zullen de beeldende kunstenaars van Répondeur Automatik (Susanne Weck en Marilyne Grimmer) de galerij en de straat overspoelen met foto-elektrische voordelen. Net als bij fotosynthese, waarbij planten onder invloed van zonlicht zuurstof produceren, zal Dr. Sun elektriciteit in menselijke energie omzetten. Vertrouw ons maar. Blindelings.

Het zal beter zijn dan de zon. Het zal helderder zijn dan de dag. Het zal alles zijn wat u nodig hebt... maar dan in duizendvoud. Zoals u weet, gaan we de donkerste weken van het jaar in.  Uw lichaam en ziel zullen lijden onder het gemis aan licht. Door tekort aan vitamine D en melatonine wordt uw slaap verstoord. U zult gedeprimeerd zijn. Ontredderd, gedemoraliseerd. Een schaduw van uzelf. Tenzij... Tenzij... Tenzij u besluit de invloed van Dr. Sun te ondergaan.
Vier weken lang verschijnt in Hypercorps een altijddurende halo. De nacht zal er worden verbannen!

Vanaf 6 december 2018, om 18 uur s' avonds zullen de beeldende kunstenaars van Répondeur Automatik (Susanne Weck en Marilyne Grimmer) de galerij en de straat overspoelen met foto-elektrische voordelen. Net als bij fotosynthese, waarbij planten onder invloed van zonlicht zuurstof produceren, zal Dr. Sun elektriciteit in menselijke energie omzetten. In vreugde, in een glimlach en in een eeuwig ontwaken. Genoeg om ons te laten dromen van een wereld van onbegrensde mogelijkheden aangezien slaap overbodig zal zijn. Een wereld waar geluk geen grenzen kent. Vertrouw ons maar. Blindelings.

Tekst : Jean-Michel Leclercq

Bron: UiTinVlaanderen.be

Hypercorps asbl
Pletinckxstraat 60
1000 Brussel
breng me hierheen